Yritys

Puhdas luonto ja siitä saatava puhdas ruoka on suomalaisen viljelijän valttikortti. Kun pidämme huolta pelloistamme ja hoidamme niitä asianmukaisesti, se takaa maailman puhtaimman ruoantuotannon.

 

Olemme maatalousurakointiin ja muuhun koneurakointiin keskittyvä yritys Etelä-Pohjanmaalla Jurvassa. Teemme muun muassa kylvöt, puinnit, viljojen kuivaukset, tienvarsien niitot ja pusikoiden raivaukset. Tarvittaessa huolehdimme pelloista kokonaisvaltaisesti. Meiltä saa myös esimerkiksi polttopuut sekä teiden ja pihojen aurauksen.

 

Koska sesongit ovat lyhyitä, jokaisen ei ole järkevää hankkia omia koneita. Meitä käyttämällä säästät kalliiden konehankintojen lisäksi myös omaa aikaasi. Tai jos sää näyttää pahaenteiseltä, voimme nopeuttaa työtä esimerkiksi tulemalla apuun toisella puimurilla.

 

Olemme viljelleet perhetilaamme jo yli 30 vuotta. Kokemuksemme ansiosta tiedämme, kuinka säiden armoilla maatalousalalla eletään. Tunnemme paikalliset maastot ja reagointikykymme on nopea. Työjälkemme on tarkkaa, sillä sanonta mitä kylvää, sitä niittä pätee työssämme kirjaimellisesti.

 

Maatalous on meille elämäntapa. Meille on tärkeää pitää maaseutu elinvoimaisena ja olla mukana tuottamassa maailman puhtainta ruokaa.

 

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä sopiva ratkaisu teidän tilan tarpeisiin.